Inschrijfformulier - Vrone Handbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Leuk dat je lid van Handbalvereniging Vrone wilt worden, je bent van harte welkom!
Wij vragen je het onderstaande inschrijfformulier volledig in te vullen. Als wij de aanmelding van je hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@vrone.nl.

indien jonger dan 18 jaar
Als je de afgelopen drie seizoenen lid bent geweest van een andere vereniging, moeten wij overschrijving aanvragen bij het NHV. Ben je de afgelopen drie seizoenen lid geweest van een andere handbalvereniging?

U hoeft uw legitimatiebewijs niet te verstrekken, wel willen wij ons er van overtuigen dat wij met de juiste persoon te maken hebben, daarom vragen wij u hier het type (bijv. paspoort) en het nummer op te geven. Bij de contactpersoon van Vrone dient u zich éénmalig te legimeren.

Om je te kunnen aanmelden bij het NHV moeten wij een pasfoto bij het NHV aanleveren. Graag ontvangen wij een recente pasfoto. Bij problemen met uploaden kunt u de pasfoto ook mailen naar ledenadministratie@vrone.nl.

Kies bestandWijzigVerwijder

Wij hebben het innen van de contributie uitbesteed aan Clubcollect. Via hun ontvangt u de verzoeken tot betaling met ideal. Het is mogelijk om de contributie in één keer te betalen of in meerdere termijnen.

Soms worden er foto’s en of video's van uw kind gemaakt tijdens activiteiten. Deze foto’s en video’s kunnen ook gebruikt worden voor de website, social media, clubblad, posters en flyers en andere door de vereniging uitgegeven beelddragers. Uiteraard willen wij hier zorgvuldig mee omgaan en vragen bij deze om uw toestemming om dit te mogen doen. U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven.

Als vereniging hebben we onze leden nodig om voor onze leden het handbal mogelijk te maken. Samen maken we een vereniging. Daarvoor verwachten we van elk lid een actieve bijdrage. Op de website staan diverse vacatures en informatie over verschillende taken binnen de vereniging. Ieder lid ouder dan 16 jaar, of indien jonger dan 16 jaar de ouders/verzorgers, is hiertoe verplicht zoals vastgesteld is in het Huishoudelijk Reglement. (Het rijden naar wedstrijden en/of trainingen en het wassen van wedstrijdtenue hoort niet tot de vrijwilligerstaken). Geef hieronder aan met welke activiteit je de vereniging wilt ondersteunen.

Op de lidmaatschapsovereenkomst zijn de lidmaatschapsvoorwaarden, de gedragscode, de privacyverklaring, het huishoudelijk reglement en contributiebedragen van betreffende seizoen van toepassing. Deze zijn te vinden op de website onder Clubinfo.
Voor leden tot 18 jaar moet een ouder/verzorger tekenen.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!