Acties - Vrone Handbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Acties

Acties

Acties 2021-2022

Wij organiseren dit seizoen twee grote acties. Wij gaan dit jaar groots meedoen aan de Groet Club Actie. De tweede actie wordt  de succesvolle chocoladeletteractie 2021.

Heb je vragen? Stuur een mail aan de activiteitencommissie: ac@vronehandbal.nl.

GROTE CLUB ACTIE


Wij gaan het dit jaar anders doen en hopelijk met zijn allen een groot bedrag ophalen. Vrone doet al jaren mee met de Grote Club actie met een leuke opbrengst. Maar de Grote Club actie is dit jaar vernieuwd en dat biedt kansen voor onze vereniging!

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt ieder lid onze vereniging loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Andere verenigingen halen al snel 3000 euro per jaar op. Als ieder Vrone lid 10 loten verkoopt, dan gaan wij daar makkelijk overheen en halen wij een superopbrengst!

Meer informatie op de actiepagina.

 

 

CHOCOLADELETTER ACTIE HV VRONE

 

Na een aantal jaren voor de kerst een speculaaspoppen actie te hebben gedaan hebben we gemeend om dit jaar een Chocoladeletteractie te gaan doen.

Een heerlijke Chocolade letter van 175 gram, 195 x140 x 22 mm, 100% melkchocolade UTZ geproduceerd bij een Chocoladefabriek uit onze eigen regio, verpakt in een luxe geschenkdoos. Slechts €5, - per stuk

Bestellen kan tot en met 1 november 2021. De letters kunnen 18 en 29 november 2021 worden afgehaald.

vrone_chocoladeletter_06.jpg

Een lekkere letter voor uw medewerkers of relaties?

Naast particulieren kunnen ook bedrijven meedoen aan deze actie. (voor bestellingen vanaf 10 letters, kunt u desgewenst een factuur ontvangen). Ideaal voor een leuke attentie in de maand december.

Wilt u Vrone Handbal sponsoren en tevens genieten van een luxe Chocoladeletter? Ga naar onze bestelpagina: Chocoloadeletter en plaats direct uw bestelling en betaal met iDeal.

Of stuur voor 1 november een mail naar: actie@vronehandbal.nl 

meer informatie op de actiepagina

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!