Scheidsrechters - Vrone Handbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Gezocht scheidsrechters! 


Voor een goede wedstrijd zijn nodig, 2 teams, de zaal, de bal , maar vooral een scheidsrechter. Hier vragen wij jullie hulp!

Wie zoeken wij?

Wat zoeken wij? Het liefst een (volledig) opgeleide scheidsrechter, maar ook het kan iemand zijn die nieuw wil instappen als bondsscheidsrechter in opleiding. Ook instappen als verenigingsscheidsrechter is een optie. De vereniging betaalt vanzelfsprekend alle kosten van de opleiding en geeft een vergoeding. 

Je kan denken aan:
- Wil je als speler zelf gaan fluiten namens Vrone?
- Wil je als ouder de vereniging helpen als scheidsrechter?  
- Ken je iemand uit je omgeving die namens Vrone wil gaan fluiten? Met of zonder ervaring
- Ken je iemand die gefloten heeft en namens Vrone een aantal wedstrijden wil invallen?
- Ken je iemand met ervaring als scheidsrechter in een andere sport en de overstap wil maken naar handbal?

Ben je enthousiast, maar ben je meer van de organisatie, de scheidsrechterscommissie zoekt nog een organisatorische duizendpoot! 

Wil je meer weten, stuur een mail aan scheidsrechters@vronehandbal. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Cursus beginnend scheidsrechter

Wij starten nog dit seizoen met een cursus voor beginnend verenigingsscheidsrechter. Voor iedereen die geen of slechts beperkt ervaring heeft met het fluiten van een handbal wedstrijd, geven wij een korte cursus met praktische begeleiding. Door de hulp in te roepen van heel enthousiaste (oud-)scheidsrechters kunnen wij een laagdrempelige en eenvoudige korte cursus/training geven voor de aspirant scheidsrechters. Het idee is, dat je na de cursus op de vereniging een aantal oefenwedstrijden kan fluiten, thuis bij Vrone. Ook daarna hebben wij coaching van ervaren scheidsrechters voorzien. De kosten van de opleiding worden betaald door de vereniging. Dus schroom niet en laat zien, wat je voor de vereniging kunt en wilt betekenen. Zonder scheidsrechters kunnen wij wel fluiten naar het handbalseizoen!

Cursus jeugdscheidsrechter

Al jaren leiden wij onze jeugd op tot jeugdscheidsrechters. Ook dit seizoen wordt de B-jeugd weer opgeleid door de ervaren scheidsrechters van onze vereniging. dit jaar zetten wij eztra in op goede begeleiding en coaching. Het idee is, dat iedere speler je na de cursus op de vereniging een aantal wedstrijden kan fluiten, thuis bij Vrone. Door de coaching door ervaren scheidsrechters zorgen wij ervoor dat de jeugd in de praktijk leert fluiten. De kosten van de opleiding worden betaald door de vereniging. Dus schroom niet en laat zien, wat je voor de vereniging kunt en wilt betekenen. Zonder scheidsrechters kunnen wij wel fluiten naar het handbalseizoen!

Bondsscheidsrechters

Wij spelen met als Vrone bij de Dames met 4 teams en bij de Heren samen met Berdos met 2 teams in de wedstrijdsport. Voor ieder team moeten wij volgens de regels van de bond 1 bondsscheidsrechter leveren of 10 wedstrijden invullen met meerdere scheidsrechters. 

Helaas heeft een aantal van onze ervaren scheidsrechters aangegeven GEEN of MINDER meer tijd te hebben. Ook onze scheidsrechters (van buiten de vereniging) in de invalpoule hebben minder tijd!

Wij zoeken dus DRINGEND bondsscheidsrechters binnen Vrone. Wij zijn vanuit de verenigingnal geruime tijd langs allerlei wegen op zoek naar kandidaten. Dit loopt echt niet storm. Wij doen nu (wederom) ook een beroep op onze leden. 

De opleiding wordt verzorgd door de bond en bestaat uit een theoriedeel en de praktijk door het fluiten van oefenwedstrijden. Het fluiten van de Proeve van Bekwaamheid sluit de opleiding af. Na de opleiding kan je zelfstandig of in koppel bondswedstrijden fluiten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!