• Sponsormogelijkheden

  Sponsors leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de club. Van iedere euro die de club uitgeeft komt minimaal 25 cent van sponsors. Zonder sponsors zou de contributie een stuk hoger worden, of zou een groot aantal zaken niet mogelijk zijn bij de club (denk hierbij aan extra trainingen, goede trainingsmaterialen, opleidingen van trainers en coaches, evenementen, etc,etc.).

  Met circa 240 leden is Vrone Handbal één van de grootste handbalvereniging in de omgeving. Tel je daar de ouders, supporters en vrijwilligers bij op, dan kom je al snel op ca. 1000 mensen, die met grote regelmaat en betrokkenheid bij de club komen. Verder wordt de club ieder weekend bezocht door vele teams met begeleiders en supporters van andere clubs.
  Sponsors kunnen via Vrone Handbal op een aantrekkelijke manier met deze doelgroep in contact komen. Daarnaast biedt sponsoring een mogelijkheid om uiting te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de sponsor.

  Daarvoor heeft de Sponsorcommissie een aantal aantrekkelijke proposities uitgewerkt:
  Het principe is steeds wanneer de sponsor reclame maakt op het complex of in de hal via reclamebord(en), shirts, inloopshirts, tassen, etc. er naast de kosten van de aanschaf, een bijdrage van de sponsor naar de desbetreffende vereniging van Vrone gaat.

  Wilt u een specifiek team ondersteunen? Dat kan; zie hiervoor de sponsormogelijkheden; klik hier.

  Wilt u uw bedrijf/organisatie promoten via reclame borden, onze website en op de beeldschermen in het clubhuis? Denk dan aan een Basissponsorschap, vanaf € 250,- per jaar.

  Wilt u toetreden tot een exclusief netwerk van betrokken ondernemers?
  Wilt u dat sponsoring een serieus onderdeel van uw communicatiestrategie wordt?
  Wilt u het maximale bijdragen en het hoogste rendement behalen? Dan verwelkomen wij u graag als ster- of hoofdsponsor. 

  Meer informatie?
  Neem contact op met sponsorcommissie@vronehandbal.nl